Har du problemer med din guitar/bass eller trænger den bare til en justering ?
Hos R&B sørger vores teknikere for at du for den bedst mulige justering af dit instrument og har du spørgsmål kan du altid komme til at tale med den tekniker der har udført opgaven, ved støre reparationer gives selvfølgelig et tilbud til kunden inden påbegyndt reparation.


I vores værksted reparerer og modificerer vi forstærkere til både guitar og bass samt reparerer alt indenfor musik udstyr.

R&B leverer altid den højeste kvalitet indenfor reparationer lige meget om din guitar/bass eller forstærker(rør eller transistor) ny eller vintage da vi har adgang til de bedste løsdele til reparationen og vores tekniker har stor indsigt i forstærkere samt effekter. Vi tilbyder også kunde løsninger f.eks. mangler din forstærker et effekt loop, mere gain eller ønsker du andre rør i udgangen. Mere information kontakt vores tekniker på tech@rogb.dk

Vi hjælper dig gerne med at finde det perfekte guitar/bass setup til dig. 

R&B har mange års erfaring med guitar/bass samt forstærkere og effekter vi kan hjælpe dig gennem gear junglen og finder netop den guitar, forstærker eller de effekter der passer til dig og med vores store udvalg i pickuper og guitar hardware kan vi altid finde en løsning hvad enten det er en gammel guitar der skal shines op eller du gerne vil ændre lyden i din nuværende guitar. 

Har du købt din guitar/bass ved R&B er justering af denne gratis.

 


R&B - Gravene 7, 5000 Odense C - Tlf/Fax: 66179100   Email: salg@rogb.dk
©R&BShop 2000